Kölcsönös Reklámcsere
  HOME | LOGIN | JOIN | FAQ     

Információk


Forgalom
Összes oldal : 260
Mai Surf : 0
Tegnapi Surf : 0
Átlagos Surf : 293
Bannerek
Összes Banner : 103
Tegnap mutatva : 0
Átlagos megjelenítés : 1251
Szöveges Hirdetés
Összes : 58
Ma mutatva : 148
Tegnap mutatva : 348
Átlagos megjelenítés : 2050

Hírek

Clickit.hu hírek

A Clickit Lájk segítségével egyszerűen növelheted a Twitter, Digg, a Facebook, a Google, a YouTube és más weboldalaid rajongó táborát.


HirdetésekLátogatóink


Clickit.hu website reputation

Clickit.hu Pagerank
Blog

AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT közzéteszi az adatvédelmi gyakorlatunk a Clickit Surf & Ads

Adatgyűjtés és adatfelhasználás
A webhely használatához, a felhasználónak ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot. A regisztráció során a felhasználó szükséges hogy megadja az ő elérhetőségét (e-mail cím). Ezt az adatot használja fel a rendszer a felhasználó azonosításához, a szolgáltatás és termékek igénybevételéhez, vagy ha szeretne igényt benyújtani. Nem értékesítjük, nem osztjuk meg, és nem adjuk ki személyes adatait másoknak.

Biztonság
Ez a weboldal minden óvintézkedést megtesz, hogy megvédje a felhasználók személyes adatait. Amikor a felhasználó elküld érzékeny információt weboldalunkon keresztül, az adatok védve vannak az online és off-line támadások ellen. Csak a rendszergazda és a webhely férhet hozzá a felhasználók személyes adataihoz.

Korrekció / aktualizálás Személyes információk
Ha a felhasználó személyes adatai megváltoznak, biztosítjuk, hogy a felhasználó személyes adatait módosítsa. A személyes oldalán.

Jogában áll Lemondani
A felhasználó törölheti tagságát és eltávolíthatja az összes hírlevélről és adatbázisról. A Clickit Surf & Ads által generált e-mail üzenet a linkjére kattintva, ahol dönthet úgy, hogy eltávolítja, a hírleveleket, vagy a teljes adatbázisról törli magát.

Honlap és szolgáltatás
Alkalmanként hírlevelet küldünk a felhasználóknak a szolgáltatás változásairól, a hirdetésekről, és a frissítésekkel kapcsolatban. Biztosítjuk a felhasználók számára, hogy az igényelt szolgáltatások és az oldal használatával kapcsolatos kérdéseiket feltegyék az ügyfélkapun keresztül küldött e-mailben.

Értesítés változásokról
Ha úgy döntünk, hogy változtatunk az adatvédelmi politikán, értesíteni fogjuk a felhasználóinkat egy e-mail útján. A felhasználók választhatnak, hogy efogadják, vagy elutasítják a változásokat.
 

 

© 2018
Clickit Surf & Ads

 

 

Schedule Run OK : inactive